Ortho4you en De Meester

Ortho4you

Ortho4you is een recent opgestart technisch orthopedisch bedrijf door Xavier Voet. Bij Ortho4you kan u terecht voor technische orthopedie, bandagisterie, mobiliteit of thuiszorgmiddelen. Met onze persoonlijke aanpak voorzien wij u, in samenspraak met uw arts, van hetgeen dat u nodig heeft. Volstaat het niet om een standaard hulpmiddel te verstrekken, dan kunnen we altijd een individueel aangepast hulpmiddel vervaardigen in onze eigen atelier.
Kwaliteit en service staan bij ons hoog aangeschreven.
Ortho4you is een onafhankelijke firma erkend bij de verschillende mutualiteiten en verzekeringsinstellingen.

De Meester

De Meester is gespecialiseerd in vlakbrei en rondbrei kousen. Vlakbreikousen hebben een naad achteraan en worden meestal aangemeten voor patiënten met lymfoedeem. Rondbreikousen worden voor patiënten opgemeten die last hebben van hun aders. Vlakbreikousen worden altijd op maat gemaakt. Bij rondbreikousen is dit niet altijd nodig. Dit wordt besproken in de winkel.
Nieuw in ons gamma is Flowaid. Dit is een toestel dat door middel van elektronen je kuitspierpomp stimuleert zodat het lymfevocht naar boven wordt geduwd. Windels worden gebruikt om vocht uit het been te krijgen.